AIRPORT ROTTERDAM VERVOER


 

Altijd scherpe tarieven van en naar Rotterdam airport. Bel ons voor uw persoonlijke aanbieding!

Wij verzorgen uw taxivervoer van en naar Rotterdam airport. Bij ons betaalt u zowel voor uw heen als uw terugreis dezelfde prijs.

Voor het ophalen van Rotterdam airport vragen wij uw vluchtnummer en uw mobielnummer. Op de afgesproken dag controleren wij uw vluchtschema via internetsite van Rotterdam airport voor eventuele eerdere landing c.q. vertraging. Op deze manier zorgen wij dat onze taxi op tijd voor u klaarstaat.

 

Zakelijk vervoer

Bent u opzoek naar een bedrijf om uw zakelijke gasten of medewerkers op een professionele en comfortabele wijze te laten vervoeren? Uw betrouwbare partner in zakelijk vervoer

Regiovervoer

Wij vervoeren u graag binnen en rondom Leiden. De Leidsche regio taxi is niets voor niets leidend in en rondom Leiden als het gaat om taxidiensten.

Schiphol- Rotterdam Airport vervoer

Een goed begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van huis naar de luchthaven met de Leidsche regio taxi Gespecialiseerd in Schiphol en Rotterdam airport vervoer.

Online Taxi Bestellen

Een taxi nodig, maar geen zin om in een telefonische wachtrij terecht te komen? Geen probleem! U kunt online direct een rit aanvragen dankzij ons online booking systeem. Een taxi reserveren was nog nooit zo makkelijk geweest.

Heeft u een vraag? bel ons

071– 56 22 443

Heeft u een klacht of suggesties over onze service, onze dienstverlening, onze taxi’s, onze chauffeurs, enz, belt u ons nummer 071-5622443, of stuur ons een email naar info@leidseregiotaxi.nl.